Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze onze website te verbeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.

Onze missie

Deskundig advies op al uw vragen.

 

Onze klanten

Particulieren, DGA en ondernemers.

 

Onze werkwijze

Duidelijke communicatie om samen met u tot een optimale situatie te komen.

Het EJSTC Team


Edwin Jeanty Van Der Spek

Edwin Jeanty van der Spek, een gedreven en bevlogen adviseur met gevoel voor zijn klanten. Edwin begon zijn carrière in 1989 bij Meijburg & Co. Na een kleine uitstap naar de bancaire sector is hij vanaf 1992 onafgebroken werkzaam geweest in de belastingadviespraktijk waarvan tot eind 2015 (11 jaar) als partner van Deloitte Belastingadviseurs.

Hij adviseert bedrijven bij binnenlandse en internationale structureringen, samenwerkingsverbanden en herstructurering. Daarbij gaat zijn interesse uit naar de advisering aan familiebedrijven en daarbij in het bijzonder naar bedrijfsopvolgingssituaties.
Tevens heeft Edwin ruime ervaring opgedaan met betrekking tot de fiscaliteit van de vastgoedsector en daarbij in het bijzonder de fiscale advisering aan woningcorporaties.

Edwin is afgestudeerd in Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij is lid van de Nederlandse orde van Belastingadviseurs.

 

Claudia Roetman-Elshout

Claudia Roetman-Elshout is in augustus 2016 gestart als Office Manager. Daarnaast ondersteunt Claudia bij diverse fiscale werkzaamheden zoals de teruggaaf van energiebelasting.

Voor haar overstap naar EJS Tax & Consulting B.V. is Claudia 10 jaar bij Deloitte Belastingadviseurs werkzaam geweest als Senior Executive Assistant. Hier was Claudia verantwoordelijk voor het structureren van diverse processen binnen het bedrijf, evenals het agendabeheer van de afdeling. 
 

 

Oi-Yan Tse

Oi-Yan is in 2007 afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Zij begon haar carrière bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. tijdens haar Masterstudie Fiscale Economie en is daar tot en met 2017 werkzaam geweest als Senior Consultant. Gedurende haar loopbaan bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. heeft Oi-Yan ruime werkervaring opgedaan op het gebied van (complexe) aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, algemene fiscale advisering en internationale payroll. Na een kleine uitstap naar een klein belastingadvieskantoor in Den Haag is Oi-Yan vanaf oktober 2018 werkzaam als belastingadviseur bij EJS Tax & Consulting B.V.

Oi-Yan is verantwoordelijk voor het opstellen van de complexe(re) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting alsmede het geven van algemene fiscale advisering aan de directeur grootaandeelhouder en het midden- en kleinbedrijf.